Limousineservice

Limousineservice til alle begivenheder

En limousine kan sætte prikken over i´et til mange begivenheder. Har du fx overvejet at leje en limousine til dit bryllup, til gallafest, på vej til teateret eller blot som en overraskelse til din kæreste?

Lej en limousine

Limousineservice
Limousineservice

Nyd din specielle dag med en limousine. Med limousineservice er der plads til luksus og nydelse. I den store bil er der både masser af plads i sofaen og champagne på køl. Tag vennerne med i bilen, og cruise rundt i jeres by i den store flotte bil. Du kan få limousiner på både 8-10 og sågar 12 meter, så I får fuld opmærksomhed.

Limousine service til bryllup

Lej en limousine til jeres bryllup og hav god plads til kjolen og champagnen. I en limousine er der masser af plads til bryllupskjolen så bruden ikke får ødelagt eller gjort kjolen beskidt. En limousine er det oplagte valg hvis det dels skal være klassisk, men samtidig lidt moderne.

Pris for leje af limousine

Priserne for leje af limousine varierer meget, men ligger typisk i et niveau, som er til at betale. Prisen kan variere efter hvor i landet, hvor lang tid der skal køres, hvor mange i er, og hvilken service i ønsker. Ønsker i champagne mv. så koster dette naturligvis også, men prisen er stadig rimelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *