Bryllupskørsel

Bryllupskørsel – bliv kørt flot til brylluppet

Nyd jeres bryllupsdag med en prikken over i´et: Bryllupskørsel. Bryllupskørsel giver dig tid til at nyde din nye udkårne, og er det eneste tidspunkt på dagen hvor det kun er jer to der er sammen. Med bryllupskørsel overrasker i også gæsterne og imponerer alle de fremmødte. Det kan gøres med en lækker Rolls Royce, Limousine, Bentley, Mustang, Jaguar eller en anden flot bil.

Moderne bryllupskørsel?

I valget af bilen til jeres bryllupskørsel kan I også vælge en mere moderne bil som en Hummer. Skal kørslen til kirken være helt klassisk, så overvej i stedet en veteranbil. Bryllupskørsel i veteranbil kan både være i en gammel Ford T, en Rolls Royce, en Mustang fra 1968 eller en helt anden mulighed for kørsel. Der er altså masser af muligheder, så kun jeres fantasi, drømme og ønsker sætter grænserne.

Hvad indeholder bryllupskørsel?

Bryllupskørsel giver bruden og gommen en flot afgang fra kirken og ud til at få taget billeder. I bliver hentet i kirken, og kørt rundt og hen til jeres reception eller festlokaler. På den måde får i dejlig ro og plads når i er jer selv, og det er kun på dette ene tidspunkt at det kun er jer to. Gæsterne får også den flotte vogn at se hele to gange, og kan tage flotte billeder af jer når i kører afsted.

Turen videre er det bedste tidspunkt på dagen. I er netop blevet gift og kan få lov at være alene og nyde dagen. Det er et fantastisk øjeblik. Jeg kørte selv i en flot sort Rolls Royce, hvor der var god plads til bryllupskjolen, champagne og jordbær med chokolade (og spild nu ikke på kjolen). Det er et øjeblik som ikke glemmes.

Bryllupsbilleder med bil

I kan vælge at bilen skal med på nogle af jeres bryllupsbilleder, så i får foreviget både jer selv og jeres bryllupskørsel. Typisk er bilen så flot at det er værd at overveje. Kør fx bilen ned til strandkanten så i har havet og sandet i baggrunden, og tag nogle flotte billeder. Billederne kan også være inde fra bilen, så man kan se hvordan bilen ser ud indeni, sammen med brudeparret. Så er bryllupskørsel ikke længere blot kørsel, men en stor medspiller på jeres store dag.

Historien bag bryllupskørslen

Bryllupskørsel har eksisteret i mange år. Det handler om at give brudeparret medvind helt fra start, og køretøjet symboliserer i høj grad hvad levestandard man har. At blive kørt videre fra kirken i en flot bil symboliserer dermed fremtidig velstand og et godt liv. Vi oplever ofte at bruden eller gommens forældre betaler for bryllupskørslen for at give dem oplevelsen. Hvis bruden bliver kørt fra hjemmet til kirken i bilen, så får brudens far også fornøjelsen af at nyde turen og den flotte bil, så mange får glæde af den del af brylluppet.

Så gør drømmen til virkelighed og find jeres bil til brylluppet allerede i dag -> Bryllupskørsel er værd at anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *