Brudekørsel

Brudekørsel til brylluppet

Når bruden skal til kirken, så skal hun have fornemmelsen af at være den smukkeste kvinde i verden. Den helt rigtige måde at opnå den fornemmelse er ved at blive hentet i en flot bil og kørt fra hjem til kirke i den helt rigtige bil.

Luksus til brud og brudens far

Brudekørsel
Brudekørsel

Det er ikke kun bruden, som får fuld forkælelse og luksus af brudekørsel – brudens far kan også nyde det dejlige tur og kørsel fra hjemmet til kirken. Sammen ankommer bruden og hendes far til kirken, og der skal slet ikke tænkes på transport eller andre praktiske sager – kun at slappe af og nyde turen. I kirken venter gommen så parret kan vies og indgå ægteskab.

Hvilke biler?

Brudekørslen kan både være i veteranbil, Rolls Royce, Jaguar, Bentley, Daimler, Limousine eller sågar hestevogn. Det er kun brudens drømme og ønsker, der sætter grænser. Der er masser af flotte luksus biler som kan passe til denne dag, så kig godt omkring og se hvilken bil du foretrækker.

Brudekørsel også for brudeparret

Det er ikke kun bruden der når at nyde den luksus. Bilen kan også køre brudeparret videre efter vielsen, så turen fra kirken ud til fotografering bliver i fuld harmoni og uden overhovedet at skulle tænke på transport og kørsel. Så brudeparret kan læne sig tilbage og nyde et glas champagne.

Priser

Prisen for kørsel til bruden og brudeparret kan variere meget. Prisen bestemmes ud fra en række elementer, heriblandt valg af bil, om det er i Jylland eller Sjælland, og om der skal køres midt gennem København, Odense, Århus, eller om det kun er en kort tur på landevejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *